El proper divendres el nostre St. Pauli disputarà un partit contra el Leipzig a 2/4 de 7 de la tarda (partit que podreu veure en directe a l’Octubre Casal Independentista de Poblenou). Més enllà del gran partit que es preveu contra el lider de la Bundesliga 2, el “nostre” club jugarà el matx amb una amalgama de sentiments. El primer equip lluirà una samarreta especial per mostrar la repulsa contra el feixisme on es podrà llegir “Kein Fußball den Faschisten” (Futbol sense Feixistes) just al pit, on normalment s’hi veu el logotip del principal patrocinador. Aquesta acció s’emmarca dins dels diversos actes que estan celebrant els aficionats del St. Pauli, entre ells els del Fanladen, al voltant del dia 27 de gener. Un dia en que al 1945 les tropes sovietiques van alliberar als presoners del Camp de Concentració d’Auschwitz i que anys després es va escollir part de les Nacions Unides, com el Dia Internacional de la Comemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust.

Kein Fußball den Faschisten
Samarreta commemorativa. (Foto: fcstpauli.com)

Kein Fußball den Faschisten, és un lema intrínsicament lligat amb al pensament i ideologia del St. Pauli i l’afició “Pirata” des de fa anys. Forma part del sentiment col·lectiu dels seguidors i del club, fins al punt que està present a Millerntorn (el nostre estadi).

Millerntorn Kein Fußball den FaschistenVista de Millerntorn on es veu
“Kein Fußball den Faschisten”

En la mateixa línia, els nostres amics i amigues de la secció d’Handbol, també llueixen una samarreta amb un lema contundent: “Love Handball, Hate Fascism” (Estima l’Handbol, odia el feixisme).

Estima l'Handbol Odia El Feixisme
Aquí la fantàstica samarreta de
la secció d’Handbol.

Des del nostre humil fanclub, aplaudim la idea i l’acció que es portarà a terme en el proper partit. Felicitem al Fanladen en totes les seves activitats i la proposta per rememorar aquell dia, així com la seva lluita constant contra el feixisme. Agraim a “Congstar”, principal patrocinador, que cedeixi el “seu” espai per aquest esdeveniment i com no, felicitem al club i, especialment, a les seccions que s’han afegit a mostrar la seva repulsa al feixisme i ens sentim plens d’orgull de formar part d’aquest gran equip.