El Shebeen Bar de Sant Pauli, Pub irlandès d’estètica St. Paulianer a prop de Millerntorn, va ser atacat ahir a la nit, una altra vegada. Nazis amb bufandes del HSV el van atacar a la nit del 7 de novembre llençant pedres i ruixant a tothom, qui es trobava a prop, amb esprais d’autodefensa. Lesions lleus però molt molestes degudes als esprais i quatre esquerdes als vidres del local, han estat els danys que els intolerants han provocat amb el seu atac covard. Persones que es trobaven al Jolly Roger, a uns 200 metres del Shebeen, han sortit amb la intenció d’anar cap al bar atacat però s’han trobat amb un cordó policíac d’uns 50 agents que no els han deixat passar. El desplegament, teòricament, s’ha realitzat per evitar que els nazis ataquessin també el pub insígnia santpaulinià.

El Shebeen, ha estat objectiu nazi diverses vegades. L’atac més greu el va rebre el 13 de juliol de 2014, en la celebració de la victòria del mundial d’Alemanya, per part de seguidors xenòfobs i feixistes, equipats amb pals i bufandes del HSV que triplicaven en nombre als clients que es trobaven en aquell moment al bar. Aquella ocasió, van rebentar tots els vidres del pub, van fer volar bancs i ampolles de vidre i dues persones van haver de ser hospitalitzades pels traus que els hi havien ocasionat al cap. La policia, a més d’arribar tard, no va practicar cap detenció contra els atacants.

Destrosses diverses ocasionades durant l’atac de 2014

Des del nostre fan club volem mostrar tota la nostra solidaritat en forma de manifest de suport:

Volem fer arribar tot el nostre suport i solidaritat a les totes les víctimes del atac feixista aquesta nit al Shebeen Bar.

Condemnem amb tota fermesa les continuades accions violentes dels feixistes del HSV contra seguidors i seguidores del St.Pauli.

Per que la solidaritat és la tendresa dels pobles, una forta abraçada des dels Països Catalans.

Ni un pas enrere, la lluita continua!

FC SANKT PAULI FANCLUB CATALUNYA.