Des de el FCSP Fanclub Catalunya volem mostrar el nostre enuig per la deportació de l’Ayoub de Lleida, així com també volem mostrar el nostre suport i solidaritat a la seva parella, l’Andrea, i a la resta de família i amics. També volem mostrar la nostra solidaritat amb l’entorn d’en Charaf, l’Eric, l’Ibrahim i en Mohammed, per la doble repressió que pateixen i la situació d’indefensió que estan sofrint.

L’Ayoub, el Charaf, l’Eric, l’Ibrahim i el Mohammed són veïns que vivien o viuen a Catalunya des de fa anys (algun d’ells més de 10) i que, durant les diverses mobilitzacions a partir de la Vaga General del 18 d’octubre convocada en contra de la sentència als Presos Polítics de l’ANC, Òmnium i del Govern de la Generalitat, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra. L’Ayoub, el Charaf, l’Eric, l’Ibrahim i en Mohammed van ser unes víctimes més d’aquells dies de protesta, on les detencions i els muntatges policíacs a les diverses viles i ciutats de Catalunya van ser freqüents i algunes es van produir dins de la dinàmica habitual de criminalització racial que exerceixen els cossos policíacs de l’estat espanyol.

Arran de les seves detencions, l’Estat Espanyol ha sol·licitat la deportació de tots ells i en algun cas, com el de l’Ayoub, ja l’ha aplicat. No es té en compte el seu arrelament i se li aplica una doble repressió per la seva condició d’estranger. Una pràctica que no és nova dins del funcionament racista d’un estat amb tints xenòfobs.

Des del Fanclub, denunciem totes les detencions realitzades per les mobilitzacions per la llibertat de totes les preses polítiques i, especialment, aquelles que esdevenen de muntatges policíacs o què tenen un clar component racista. És intolerable la repressió executada des del Gobierno de España cap a la classe treballadora catalana nativa o immigrada, amb la complicitat de les institucions locals i la Conselleria d’Interior de la Generalitat. L’augment del feixisme, l’empara legal que li atorga un poder judicial i les institucions estatals amb reminiscències franquistes, fa que augmentin els casos de racisme.

Ayoub, Charaf, Eric, Ibrahim i Mohammed, us volem a casa.
Aturem el racisme, aturem el feixisme.
Marlasca i Buch Dimissió.