En la geladíssima, però estimada terra de Cardedeu, vam poder celebrar l’aniversari 10+1 del Fanclub. Una trobada que feia falta, després de quedar-nos amb les ganes de poder celebrar res, l’any passat, pel putubitxo dels nassos. Sota aquest títol 10+1, vam intentar això, celebrar el què ens quedava pendent de l’any anterior i ajuntar-ho amb l’aniversari d’aquest 2021.
 

Instantània del “Partit dels Sants” (Sant Jordi – Sankt Pauli).

La celebració estava plantejada amb una festa en diferents parts: amb un minicampionat de futbol sala + un dinar de germanor + una punxa disc i concert. La festa pintava d’allò més interessant, així i tot, poc esperàvem que sortís tot tan bé i que ho gaudíssim tant.
 

El Torneig

A toc de pilota, cervesa artesana i bona música, vam anar disputant el campionat de futbol sala amb els equips del Sant Jordi, el Fanclub i l’escola de Futbol la Caserna. Aquest darrer conjunt es va dividir en dos per poder suplir el quart equip que no va poder participar en el torneig. 
 

El campionat estava organitzat en format de lligueta i amb col·laboració amb la Cerveseria Sant Jordi. Aviat es va poder veure que l’escola de futbol de Sabadell tenia un nivell superior pel què feia al futbol. Sent conscients que no teniem gaire a fer en el terreny de joc (fingirem sorpresa), vam decidir intentar donar el millor de nosaltres i esforçar-nos més en la festa i en buidar el tirador de cervesa, que no pas a la pista.

 


 

Els pronòstics es van complir i l’escola de Futbol La Caserna de Sabadell va lluir amb els seus dos equips més que no pas nosaltres i el Sant Jordi.  Els del Vallès Occidental van endur-se la copa, un trofeu que es va entregar als dos equips de l’escola futbolera per igual, ja que els dos equips van mostrar-se mereixedors del “reconeixement”.
 

 

El dinar i la continuació de la festa

Després de l’entrega de la supercopa, vam continuar la festa al meravellós pati de la Cerveseria Sant Jordi. El fred encara era present, però el sol brillava i ajudava a poder gaudir del dia a l’aire lliure. En el pati, ens retrobàvem amb cares conegudes. Aquelles cares de les sòcies que havien preferit no patir el mal tràngol de veure jugar el nostre equip 😜 i anar directament al dinar.

 

Aquí el pati, de la que podem anomenar com a “casa” de Fanclub a Cardedeu.

 

Cerveses i molt bon ambient surarem per l’aire mentre esperàvem que s’anés fent la mega paella. Per les qui no hi heu anat mai al Sant Jordi, insistir-vos que és una visita obligada que heu de fer, si mai pareu per aquella zona.
Al pati com a la pista, altre cop l’artesania enllúpolada anava gola avall. Aquest cop, però, amb la música del gran Punxa discos Borinot marcant-se una sessió brutal de rock, rockstaedy, ska, punk, …

 

 

El concert

Engolida la paellaka, KNP ocuparia l’escenari amb el seu rap combatiu. Un concert que vam voler “regalar” als joves de Cardedeu i del Fanclub i que va fer ballar, fins i tot, al heavy del fanclub. Bé, aquí potser ens hem passat una mica.
 

 

Sigui com sigui, ens calia una festassa com aquesta. I la vam poder fer. Ens va servir per veure’ns, beure, “jugar a futbol”, fer col·legues nous, descobrir un espaiaku com la Cerveseria de Sant Jordi de Cardedeu, tornar a gaudir del genial PD Borinot, conèixer els KNP. Sense cap mena de dubte, vam poder reviure l’esperit sanktpaulinià a petita escala, però amb una intensitat immensa, com feia temps que necessitàvem.