A la merda la minicrònica de merda i a la merda l’últim partit! Es podia haver guanyat, però va faltar un pèl d’encert! On està la força dels Kiezkickers del Derbi? On està l’energia, la potència i les ganes de guanyar? Caguntot! Després del primer gol, l’equip semblava estar preocupat pels números vermells de la temporada passada!

Bah, no ens allargarem gaire que aquest partit va ser més horrorós que el bigoti de l’àrbitre del partit. Tranquils, no hem trobat cap foto d’ell. Podreu dormir tranquils. (Pels més agosarats cerqueu a google “Christian Dingert” i dibuixeu-li un mostatxo).

Resum del Resum del partit

En un inici avorrit, es van alternar les oportunitats fins al minut 18. Un penal a favor dels pirates, no va ser vist pel bigotut de negre fins que el va revisar el var. Zalazar va xutar des del punt fatídic, pel mig. I pam! el maleït Zingerle, porter “paderbonès”, el va aturar amb el peu.  Després, uns minutets de pressió del nostre equip. Però res.

Com res és el que volem explicar més. No volem explicar que els locals van marcar després de fallar un penal. Ni que van tornar a marcar un 2n gol a 9 minuts de l’inici de la 2a part.

Res, no volem explicar res. El Paderborn ara és 2n (temporalment fins que juguin els altres equips) i nosaltres també. Nosaltres, però, segons per la cua. Per això enviem a la merda la minicrònica de merda.

Queda la ràbia de saber que podríem haver guanyat. I que els punts se’n van. Revisant els últims 5 partits, 2 derrotes i 3 empats. (Potser si no juguéssim de blanc com el Reial Mandril! A nosaltres ens costa molt animar-los quan juguen així! 🤪).

Som el Sankt Pauli, ho sabem. Així que estem segurs que les victòries tornaran! Algun dia. I per això nosaltres, ja estem preparades per rebre-les! A veure si arriben divendres vinent contra el VFL Osnabrück, un altre equip que està a la part alta.

Guanyarem! Foto: fcstpauli.com