Estem bojos per cridar Adéu Under Armour, Hola DIIY ! I és que aquesta setmana saltava la notícia que Under Armour  ja no “vestirà” al nostre club la temporada vinent! Valorem molt positivament aquesta informació perquè així es trenca la relació “contranatural” del Sankt Pauli amb aquesta marca.
I és que Under Amour, és una marca multinacional, d’aquelles que totes podem identificar com a un símbol ultraliberal i capitalista. Una marca ultrapatriòtica nord-americana que realitza roba militar, entre ells per l’exèrcit dels EUA i per si no n’hi hagués prou, el seu Cap Executiu i fundador va mostrar el seu suport incondicional a Trump. Massa merda tot plegat.

I va saltar la sorpresa

Però, les bones notícies no s’acaben aquí. Després de diversos rumors, va sortir la millor marca possible pels Pirates! El nostre club, inspirat per l’ “Assemblea General” del 2016 sobre la idea de produir de manera justa i sostenible, va decidir abordar el tema seriosament i fundar el “Grup de Treball de Sostenibilitat” que va començar a treballar el tema. Després d’un any i mig de feina, va fer el pas i va decidir portar al mercat la col·lecció d’esports d’equip més sostenible del món”. Sí, el FCSP es farà les seves pròpies samarretes i roba esportiva. I ho farà sota el nom de DI!Y (DIIY amb la segona I al revés).

Hola DI!Y | imatge de fcstpauli.com

Una marca pròpia

Hola DIIY! La marca pròpia del FCSP ja és aquí! A diferència del què la majoria dels clubs actuals, que tanquen contractes cercant guanys econòmics, el nostre estimat Sankt Pauli fa el pas, no només pel tema de la sostenibilitat ecològica, que ja de per si és brutalment important, si no que també pren la iniciativa tenint en compte la sostenibilitat social, transparència i equitat.
La nova aventura ja ha començat. A poc a poc, aniran sortint els diversos articles, just al voltant d’uns 55 per començar. La col·lecció estarà disponible a partir del maig de 2021, però la nova samarreta pels partits de casa es podrà reservar a partir de l’1 de desembre de 2020. Amb una novetat brutal, durant les 4 primeres setmanes es podrà posar el nom que es vulgui a l’espai que ocupa el patrocinador oficial “Congstar”.

Samarretes Under Armour del FCSP amb Congstar de patrocinador

S’ha parlat molt sobre els preus dels nous productes. Tothom sap que els preus dels articles sostenibles i ètics tenen el preu que s’ajusta al cost just de la seva producció. Tot i que el mateix Com bé diuen els responsables d’aquest gran canvi, el que adquirirem ara “No és només una samarreta de futbol, ​​sinó també una afirmació”.

Des del FCSP Fanclub Catalunya, aplaudim aquesta gran iniciativa del nostre estimat FC Sankt Pauli. Una proposta que fa encara més gran el nostre club. Una proposta de futur que esperem que sigui reeixida. Qui sap, potser, en un futur, podrem encarregar els equipaments pel nostre equipatxu del fanclub i tot.