Tot i que el matx va durar noranta minuts com sempre, el resultat es va fixar, amb menys d’un quart d’hora. Enllà queda la nostra última crònica. Casualment, la de la nostra victòria contra el HSV. Després d’aquell matx, hem viscut quatre partits més i hem vist de tot. Un empat, una derrota i dues victòries, la de la penúltima jornada i la d’ahir.

El FC Sankt Pauli va sortir amb molta empenta i va ser capaç de generar diverses oportunitats. Entre elles, els dos gols que van donar els tres punts al nostre equip pirata. En Guido Burgstaller, va deixar la seva faceta de golejador per passar l’esferica a Omar Marmoush des del mig del camp. Aquest va recorrer tot el camp contrari per diblar Nico Klaß i marcar el primer gol, just set minuts després de l’inici de joc.

Veieu el gol, un cop més, gràcies a @stpaulistats:

El gol de Marmoush va ser un terratrèmol espectacular,  però no va ser l’únic de la nit. Va tenir una rèplica set minuts després amb un golàs ràpid i trepidant. Aquest cop Marmoush es va associaciar amb Kyereh, qui de manera electricatzant, va deixar estès a terra al porter visitant, Jasmin Fejzic.

I després què?

Després, us podríem atabalar amb les diferents jugades i ocasions d’uns i altres, però la veritat és que després d’haver perdut contra l’Eintracht Braunschweig per 2 a 1 al desembre, és un veritable plaer constatar que vam culminar la venjança guanyant el gol average. Igual que ja estem pensant en el proper partit, contra el FC Erzgebirge Aue. Un rival que s’ha anat mantenint per la meitat de la classificació, que no vam saber guanyar a casa i que en 20 partits, només els hem guanyat 3 cops!

Tocarà lluitar de valent!