El SV Darmstadt 98 no va deixar respirar ni un moment al FC Sankt Pauli. Després del retorn a la competició per l’ajornament del partit contra el SV Sandhausen -que per cert es jugarà entre setmana el dia 24/11/21-, poc esperàvem un resultat advers tan gran. Els dels lliris , però, ja desprenien quelcom inquietant en la imatge de la pinya formada pels jugadors locals, captada per la televisió, just abans d’iniciar el partit.

Primera Part

Böllenfalltor vibrava moltíssim amb la possibilitat de posar-se primers en un partit a casa. I tot i que la primera ocasió la vam tenir a través de Burgui, van ser ells qui van marcar ja, al minut 6 de joc, l’1 a 0. Els nois de marró van intentar respondre amb alguna jugada que no va acaba de trenar-se del tot.  I vint minuts després del primer gol, el SV Darmstadt 98 marcava el segon.

Els nostres pirates ho intentaven, i Kyereh va estar a punt de retallar les distàncies. Malauradament, no va ser així. I per si no en tinguéssim prou amb això, altre cop els dels lliris van enviar la bimba al fons de la nostra porteria. El 3 a 0 a favor dels locals lluïa al marcador.

Pocs minuts abans d’arribar al final de la primera part, un nou gol en contra. Els de Torsten Lieberknecht mostraven una efectivitat brutal marcant el quart gol en el seu 6è xut a porta. En aquell instant, no sabíem pas si volíem que comencés la segona part.

Segona Part

Timo va realitzar 4 canvis per intentar donar la volta al partit i posar una mica de maquillatge a un resultat tan desastrós. Però els nostres jugadors no van saber trencar mai del tot la defensa rival. Si més no, en aquesta segona part, no vam encaixar cap més gol. Tot i que els locals no van marcar, van fer evident que eren mereixedors de la victòria i, per tant, de la primera posició de la classificació. Havien fet una feina brutal, s’havien mostrat superiors i podríem dir que el Darmstadt no va deixar respirar als nostres pirates en la majoria del matx.

Sense temps per plorar

Acabat el partit i després d’aquesta ensopegada, no hi ha temps per lamentar-se. Cal tornar a la feina amb la recuperació d’un partit que es jugarà dimecres i que comprimeix el calendari del FC St Pauli.

El matx de dimecres contra el SV Sandhausen, penúltim de la classificació, pot ser un partit-trampa. Per una banda, per si no es pren massa seriosament en tractar-se del segon equip de la classificació per la cua; però també pot convertir-se en un maldecap, si s’esgrimeixen molts esforços i s’arriba molt cansats al diumenge contra el FC Nürnberg, 5è classificat de la lliga i a, tan sols, dos punts per sota nostre.

Per seguir somiant, s’ha de lluitar i aquesta setmana es presenta com una oportunitat immensa per corregir errors i per mostrar del que realment som capaços!