El FC ST. PAULI FANCLUB CATALUNYA, som un fanclub molt musical. I no ho som, només, perquè dins del nostre fanclub hi hagi força membres de diverses bandes de música, sinó perquè que estem bojos per ella i vivim el futbol de manera molt sonada. Potser tant, que fins i tot podem arribar a fer-nos notar!

Així, no és d’estranyar, que tinguem el nostre propi himne, enregistrat per a l’ocasió amb músics de Skatalà, Dr. Calypso i The Fenicians, juntament amb altres socis i sòcies; que siguem incapaços i incapaces de no cantar un càntic de futbol o una cançó quan ens fan una foto; que fem sonar música en totes les nostres activitats; o, fins i tot, que tinguem una banda oficial del fanclub: la Jolly Roger Band Fanclub Catalunya.

Seguint aquest compassos, en aquest apartat del nostre web hi podràs trobar informació de la nostra vessant més musical alhora que hi anirem deixant alguna que altra recomanació, curiositats i peça musical relacionada amb el futbol, el Sankt Pauli o algun dels seus trets característics, que també són els nostres!

HISTÒRIES MUSICALS