El futbol és una comunitat. Una comunitat que és part de la història de la classe obrera. Una comunitat que s’estén més enllà del nostre lloc de treball. Una comunitat que afirma, que crea i que s’enforteix a les tribunes de tot el món.

Però el futbol, ​​com tota la resta, està sent conquerit per la lògica del capitalisme. Els partits es programen segons la TV i les butaques estan ocupant el lloc de les grades. Les seguidores estan sota sospita de ser criminals tan sols per la seva condició de fanàtiques a través d’inspeccions i videovigilància. Els drets humans bàsics es deixen de banda en permetre que Qatar sigui l’amfitrió de la Copa del Món. Aquests són només alguns exemples d’accions i canvis que estan orientats a fer del futbol més i més comercial, a convertir les seguidores en consumidores i a matar la resistència política a les tribunes.

Ara, un petit grup d’elit d’inversors i clubs rics han llançat la seva idea d’una Super Lliga per a uns pocs elegits. El futbol no va ser creat pels patrocinadors i la gent de negocis. El futbol va ser creat per i per a la classe treballadora.

Ser seguidora del St. Pauli és anar en contra de tota aquesta lògica. Per això és que som anticapitalistes. Creiem en l’acció més que en les paraules. Per això és que defensem aquestes causes, insistim en la política i en lluitar perquè el futbol conservi les seves arrels. No volem simplement ser una petita contracultura supervivent. La nostra cultura ha de ser la cultura del futbol.

No a la Super Lliga! En contra del futbol modern! Futbol per les seguidores!