Va, no ho prengueu com un costum, però avui avancem la “minicrònica de merda” del partit “pocs” minuts després de la seva finalització. Intentarem que no torni a passar, però el partit s’ho valia. Som-hi!

Els tres primers pun(k)ts a casa.

Millerntor es mostrava descalaveritzat (llegiu com a sinònim de “desangelat”) tot i l’entrada autoritzada per seguretat contra el covid19 a 2.226 seguidors locals del Sankt Pauli. Res de banderes, res d’altres elements d’animació, tal com s’havia demanat des de certes afeccionades.
Només dues pancartes, una a cada “gol”:
– “Ein anderer fussball ist röglich – DFL Reformieren” (Un altre futbol és la possible – Reforma del DFL)
– “Fusball left purch seine fans” (El futbol viu a través dels seus seguidors).
Algun càntic a les graderies i una sortida al camp dels dos equips un pèl estranya. Tot i això, ganes de veure els nois després de tres mesos sense un partit de lliga a casa anaven augmentant. Va, que li fotem un detall tècnic perquè sembli que hi entenem. L’equip pirata va tornar a sortir amb el 4-2-3-1* amb Zieres endarrerit substituint en Buballa. Val, val, ja parem, anem de cara a barraca (tampoc en sabem més).
Xiulet d’inici i 20 minuts de pseudodominini visitant. Que contra qui jugàvem? Hòstia perdoneu. Contra un tal Futbol Club Heidenheim 1846 e. V. , Heidenheim per estalviar. Doncs això, quan el Heiden… més atacava, pam! Sorpresa! Minut 26′ Gol de Kyereh que ja es destapa com a golejador pirata amb tres gols en dos jornades.
I per si no en teníem prou, vuit minuts després (a veureeeee 26+8= 34, sí això, minut 34) un nou gol. Aquest celebrat per Zieres, que era el jugador sanktpaulinià més proper a la rematada, però que a l’acta consta com autogol de Schmidt. Sigui com sigui, gol nostre al cap i a la fi. I després del 2 a 0 del Sank Pauli, res més destacable. Bé, potser és que ens fa mandra i volem parlar ja de la segona part.

Segona part

I quina segona part. Gol! Sí, gol als pocs minuts de començar la segona part. La rehòstia. 3 a 0. Un golàs. Si s’ha de dir, es diu i punt. Jannes Wieckhoff que havia debutat la jornada passada contra el Bochum, marcava el tercer de manera espectacular.
I després? Després, quasi trenta minuts de pressió a mort dels visitants, el Heide… Però de nou, sorpresa! Al minut 70′ el gol tonto de Dittgen entre rebots i rebots. Ditggen xuta la pilota malament, fluix per un petit error, el porter la refusa i li rebota al cos a Maximilian cap a la porteria.
Per desgràcia no tenim imatges del gol tonto de la jornada. Riuríem una mica.
A partir d’aquí, de nou el Heidenheim atacant a ultrança. Aquest cop amb millor resultat per ells. Dos gols. Un al minut 78 i un al 79. I nosaltres, tot i els dos gols d’avantatge, amb el cul apretadet. QUè voleu, som el Sankt Pauli, capaç de tot. De lo bo i de lo dolent.
 
Per sort, el partit s’acaba, i amb el seu final se certifiquen els 3 punts. No està malament, en dos partits, 4 punts. A veure que tal se’ns dóna contra el Sandhausen a casa seva. De moment brindem pel dia d’avui!
 
Força Sankt Pauli!
4-2-3-1*: Si us jugueu aquests números a la loteria, anem a mitges.