Avui farem una minicrònica de merda diferent, parlant més de com el FC Sankt Pauli ha anat millorant la defensa i no tant del partit. I és que el matx contra l’Erzgebirge Aue va ser força avorrit amb poques ocasions reals i amb molta serietat en les defenses i portaries d’ambdòs equips.

Si només ens fixem en el marcador, un empat a zero, no sembla un gran resultat. Però s’ha de posar sobre la taula que el rival, l’Erzgebirge Aue, sempre ha estat una pedra a la sabata pel nostre equip. I és que com ja repassàvem al final de la passada minicrònica de merda, els saxons ens han guanyat unes quantes vegades més que no pas nosaltres a ells. Aquest cop, però, empat sense gols que va evidenciar el bon treball de les dues defenses dels dos equips.

Resultat històric

Tot i no marcar cap gol, aquest resultat esdevé històric, ja que és la 3a vegada en 30 anys que després dels primers 180 minuts de joc, és a dir, després de les dues primeres jornades, que s’ha mantingut la porteria imbatuda. Aquest fet, que es podria interpretar com quelcom anecdòtic, és en realitat un treball que Tim Schultz ha anat realitzant amb l’equip. L’entrenador pirata ja incidia en la importància de millorar la defensa a la temporada passada.

Si ens fixem, el FCSP a la temporada passada havia encaixat gols en les 16 primeres jornades de la competició. No va ser fins a la jornada 17, contra el Jahn Regensburg, que es va guanyar 2 a 0. En aquell punt de la Bundesliga 2, portàvem 30 gols encaixats! Al final de temporada, 56! Massa gols en contra, que van posar a Schultz a l’aguait i que el va fer aprofundir en la tasca d’anar millorant la defensa des del final de la temporada 2020-2021.

Duet seriós

En aquests dos partits, s’ha vist com Ziereis i el nouvingut Medic, han format una parella de centrals força sòlida. Segons sembla el croat ha teixit una complicitat força potent amb el nostre caiptà Philipp i han mostrat un treball molt seriós en el camp. Caldrà veure si això continua funcionant i donant-nos l’estavilitat i tranquilitat que l’equip necessitava. Clar que ara, després de la notícia de la lesió de Kyereh, potser el més preocupant està a la davantera. Sobre tot si tenim en compte que Lukas Daschner també es va lesionar aquesta setmana.

Medic ha demostrat molta solidesa en el joc aeri.
Medic, en una acció de joc aeri.