A Heiligengeistfeld, els números vermells estan generant un cert neguit. La raó rau en el fet que el FC St. Pauli ha reconegut unes pèrdues de 500.000 euros en la temporada passada. Res, morralla.  😛

La merda de pandèmia

La manca d’ingressos d’entrades dels darrers partits i de les ventes a Millerntor o a les botigues del club, han passat factura.

Tot i que, pel que fa a les entrades, hi ha hagut un comportament brutal per part de moltes abonades! Al final de temporada, moltes d’elles, van renunciar els reemborsaments dels seus abonaments, tot i no poder gaudir-los per culpa de la covid19 i els tancaments dels camps. (És el que passa quan un afeccionat viu i sent, fortament, el nostre FC Sankt Pauli).

Si en anys anteriors, com en la temporada 2018/2019, s’havia assolit un benefici, ara, no es preveu així.

Per aquesta nova sessió, tornaran a faltar els ingressos generats pels espectadors o per gran part d’ells. A més, s’incrementaran els costos a causa dels requisits d’higiene i seguretat derivats de la merda de pandèmia. Però també es deixarà ingressar el milió d’euros anuals, que aportava la marca Under Armour per l’explotació de part del marxandatge.

Ei, per aquesta última falta d’ingressos, no us preocupeu. Dependrà de recuperar-la, o no, de què fem entre totes aquelles que ens estimem el club. Com ja explicàvem anteriorment, el club ha creat una nova marca pròpia, DI!Y . Amb la qual s’espera recuperar part d’aquests ingressos. Una idea per ser coherent al 100% amb el tarannà del FC St. Pauli i la idea de sostenibilitat que es defensa des del Fanladen.

Oke Göttlich, estem amb tu! Foto: dpa

Per cert, us recordem de nou, que a partir de l’1 de desembre ja podreu encarregar la samarreta de la temporada vinent, amb el vostre nom en el lloc del patrocinador!!!

Ja es veurà què passa

El club ha fet reajustaments, però és conscient que els números vermells seran difícils d’esborrar en aquesta situació tan refotuda i adversa.

Per sort no estem com els nostres veïns que compten en un balanç anual negatiu consecutiu de 6,7 milions d’euros. Hihi! Això no són números vermells, són ultravermells! A joc amb els seus pantalons.

No ens enfonsarem

Els pirates potser patirem una mica en l’àmbit econòmic. Però no serà el primer cop que passa. I si una cosa ha quedat demostrada altres vegades, és que la massa social dels Kiezkickers és molt forta i és capaç de reflotar el vaixell en cas que li comenci a entrar aigua.

Números vermells a nosaltres …