Al acabar el partit, el primer que ens va venir al cap: Però quina hòstia! I és que diumenge va ser com un d’aquells dies que saps que no t’hauries haver aixecat del llit. vam perdre a casa contra el Karlsruher SC per 0 a 3. Lluny quedaven les bones sensacions del derbi . I és que els visitants van ser molt més efectius. 15 xuts, dels quals 4 a porteria, 3 gols!

Primera part

Una merda. Als 4 minuts en  Marco Thiede  marcava el primer gol pels visitants. Sí, sí, per cridar: Però quina hòstia! I després … podríem esplaiar-nos amb les oportunitats de uns i altres, però no volem avorrir i el partit no s’ho mereix.

Segona part

Una altra merda. Només 5 minuts de la tornada al camp, en Jerome Gondorf marca el 0 a 2. Per tornar a emprenyar-se i repetir de nou: Però quina hòstia (ara, afegint-li un JODER, per rematar-ho!).  I com va continuar després … vah, millor oblidar-ho.  Que si el gol de Philipp Hofmann, al minut 76, que si els intents dels pirates per marcar algun golet. Pffff! Un mal dia el pot tenir tothom.

Mirem cap el futur

Nosaltres, avui som més de mirar cap el futur. El Kiezkicker juga contra el SC Paderborn 07, que porta 5 partits sense perdre i va 4t a la classificació! Pel què fa a la nostra posició … bé, nosaltres estem més a baix, però una victòria ens aniria mooolt bé per tornar a mirar cap a la part alta de la classificació. Segur que en Makienok, en Zalazar i en Kyereh tenen fam de gol i “pencaran” per donar-nos alguna alegria.

Nota: No es veritat que les minicròniques de merda dels partits que perdem siguin més curtes que les que fem quan guanyen els nostres. 🤞

Nota 2: No hem trobat imatges dels gols visitants. 🤞🤞