Recapte virtual? En un altre escrit us parlàvem del projecte  “Pfandbecherspenden” o “Pfandraising” del FC Sankt. Una acció solidària que fa més de 10 anys que es realitzava durant els partits de casa quan hi podia accedir tot el públic sense restriccions.

A través de retornar els gots sense cobrar la fiança que es pagava al moment d’adquirir-los, el club destinava aquests diners, a parts iguals, a projectes del Consell de Donacions de Kiezhelden i a Viva con Agua.

Malauradament, amb la COVID, ja res és  igual. Primer amb el tancament dels estadis i després amb la reobertura amb restriccions, aquest ingressos han quedat molt tocats.

Per sort, el club ha tingut la bona idea de realitzar el “Pfandraising” de manera virtual.

Per això han habilitat aquest LINK des d’on poder fer les aportacions d’1,50€. Compte! La pàgina a vegades posa AUTOMÀTICAMENT l’aportació en 50€ i SEMPRE es cobra comissió en funció de la quantitat aportada! Aquesta comissió és alhora una aportació a betterplace.org  una entitat solidària que ajuda a la viabilitat de molts projectes socials. Betterplace dóna l’opció de modificar la comissió/aportació a la part de baix de la pàgina.

Recapte Virtual.

Viva con agua, també dóna la possibilitat de col·laborar a través d’una altra web: becherspende.org/fcsp

 

Ja ho sabeu, doncs, si voleu col·laborar com si estiguéssiu a Millerntor, ho podeu fer per aquestes dues bandes. Les vostres aportacions seran d’allò més Braun-weiß!