A veure, no us enganyarem, divendres estàvem una mica despistats amb un ull mirant a l’acte organitzat pel Casal Octubre; i l’altre, al partit Saundhausen-FCSP. Que de quin acte parlem? De la interessantíssima xerrada de Carles Viñas sobre en Guillem Agulló i el posterior passi del film La Mort de Guillem. Una passada d’acte.

Pel que fa al matx, poca cosa. Podríem deixar la minicrònica de merda amb una sola frase. Vam recuperar el nostre esperit. Vam perdre i, aquest cop, no ho mereixíem. Kiezkicker style! Què voleu que us diguem? Preferim oblidar un matx intranscendent.

Coi de Saundhausen!

La primera part

Serem breus. Algunes ocasions dels nostres a l’inici del matx, fins i tot per avançar-nos al marcador. I ocasions dels locals. Mentrestant, l’efemèride del dia sobrevolava per l’estadi rival. I és que en aquest Saundhausen-FCSP es complien els 100 partits del Christopher Avevor amb nosaltres, a la Bundesliga 2. Malauradament, la resta de l’equip no van ser capaços de fer-li el regal de la victòria que mereixia.

Tornant al partit. Intercanvi d’oportunitats i quan tot semblava que la primera part acabaria amb el resultat de l’inici, apareixia la desgràcia feta gol. Un tal Biada serveix a Dennis Diekmeier, que corria com Daniel Buballa darrera la bimba. El nostre Daniel desvia el xut amb tanta mala sort que enganya a Himmelmann i, aquest, no pot aturar-la: 0-1. Caguntotlamarequelsvaparir! Poc després, xiulet i cap a vestidors.

La Segona Part

Ja en els 45 minuts següents, poca cosa. Robin Himmelmann ben posicionat i unes quantes ocasions dels nois d’en Timo Schultz. Ei, Que no vam empatar perquè no vam voler pressionar al líder en aquests moments de la lliga. Líder? Líder? Ara no recordem qui hòsties, és, però d’aquí a quatre dies l’atrapem segur.

I res. Que no sabem si és per la ràbia de veure el bon resultat de la jornada anterior o les poques ganes de parlar d’una derrota, un pèl injusta, però… ja està. Aquí deixem aquesta minicrònica de merda del Saundhausen-FCSP. Au, a beure cervesa fins al 19 d’octubre que rebem al Nürnberg. Potser “tajes” la clavem més…

Tampoc no sabem quants dies restarà penjat aquest resum, però aquí el teniu per si el voleu sofrir. Les pitjors imatges del Saundhausen-FCSP, amb el gol inclòs:
#ploreu